În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Oğulcan este de neconsolat

Autor: Diana Tilă

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”.

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, familia Eren suferă teribil după pierderea lui Șengul.

Citește și: Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

Oğulcan este de neconsolat

Aybike și Oğulcan suferă uluitor după moartea prematură a mamei lor iar prietenii acestora sunt alături de ei, în greaua încercare prin care aceștia trec.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Omer și Asiye se confruntă, în continuare, cu situații dificile, care îi împiedică să asigure traiul necesar de zi cu zi în familie, iar Nebahat începe să resimtă absența lui Akif în viața ei, și își reconsideră deciziile cu privire acesta.

Citește și: Frumoșii actori Ilayda Sezgin și Recep Usta, din serialul Totul pentru familia mea, formează un cuplu dincolo de platourile de filmare! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

În vreme ce ajutorul necondiționat al lui Berk pentru tatăl său, Gökhan, crește de la o zi la alta, Suzan bănuiește că soția lui Sado, Gülten, pune ceva la cale cu Șevval, și ia măsuri pentru a descoperi adevărul, dar va fi atrasă într-o situație la care nu se aștepta.

Nu ratați întâmplările dramatice, pline de emoție, din noul episod al serialului ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.