În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Kadir și Melisa, la un pas de despărțire!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 dec 2022, 10:29
video Foto(7)

Tânărul Kadir va ajunge la concluzia cruntă de a pune punct relației sale cu Melisă. Aflați ce se va întâmpla astăzi în serialul Totul pentru familia mea.

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, continuă să aducă în atenția publicului noi momente emoționante și suspans. Cei patru frați, Kadir, Asiye, Omer și Emel vor întâmpină noi dificultăți și situații dramatice.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Kadir și Melisa, la un pas de despărțire

În episodul din această seară, de la ora 20:00, din serialul Totul pentru familia mea, Kadir se va vedea nevoit să pună punct relației sale cu Melisă, după ce va constată faptul că povestea lor de iubire este sortită eșecului, din cauza diferențelor de clasa socială.

Tânăra Melisa îi pregătește un cadou extrem de scump iubitului ei, Kadir, cu ocazia împlinirii a șase luni de relație, însă tânărul va fi uluit de valoarea mult prea mare a ceasului primit în dar și se va simți frustrat.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă de-a lungul celor șase ani de activitate in showbiz! Iată cum arăta Halit Özgür Sarı la debutul său în modeling, în anul 2016!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între timp, Doruk va continuă să aștepte iertarea din partea frumoasei Asiye și va îndură condițiile vitrege ale traiului la cort în curtea casei celor patru frați, în speranța că iubita lui se va răzgândi în privința relației lor.
Pe de altă parte, Kadir va încerca din răsputeri să o îndepărteze pe Melisă din viața lui astfel încât tânăra să nu sufere. Acesta va petrece timp mai mult cu prietenii și cu frații săi fără să îi dea explicații Melisei, care îi va reproșa indiferența.

Melisa: Mi-ai spus că ai probleme, dar se pare că ai timp pentru prieteni, pentru Mazlum, Cemile și frații tăi, dar pentru mine, nu!

Kadir: Știi ce văd eu când mă uit în oglindă? Văd un om disperat care se duce și muncește că un cal, care inspiră gaze toxice că să poată câștigă jumătate din cât ai dat pe acest ceas.

Suntem în locuri diferite, fata mea!

Citește și: Halit Özgür Sari, actorul principal din serialul „Totul pentru familia mea”, poveste de dragoste alături de o actriță superbă. Cine este iubita actorului?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.