Vezi online subtitrat episodul 14 din Totul pentru Familia mea: Ömer își va vedea mama în pericol de moarte și va sări în ajutorul ei, riscându-și propria viață! Iată ce se întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea.

Totul pentru familia mea- episodul 14: ”De câte ori visezi, ziua următoare este dezamăgit”  Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 14 din Totul pentru familia mea: Lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată

Cei patru frați, Kadir, Ömer, Asiye și Emel vor trece prin noi momente dificile și situații limită, în această seară, într-un nou episod tulburător din serialul Totul pentru familia mea.

Lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru cei patru frați. Ömer va trece din nou printr-o încercare extrem de aprigă, deoarece își va vedea mama în pericol de moarte și îi va sări în ajutor fără să stea pe gânduri, dovadă supremă că legătură de sânge este foarte puternică.

Deși a simțit că totul s-a prăbușit în jurul lui, după ce a aflat adevărul despre identitatea lui, Ömer a înțeles că nu poate să renunțe la cele mai importante persoane din viața lui, Kadir, Asiye și Emel, pe care i-a considerat

frații săi și alături de care își dorește să rămână și să ignore adevărată lui familie.

Urmărește Episodul 15 din Totul pentru familia mea AICI

Între timp, tânărul Ömer se va confruntă cu răutatea și invidia surorii sale, Harika. Aceasta îi va spune tranșant că îi seamănă mamei sale, însă Suzan nu îl vrea în familia ei, deoarece îi consideră un străin.

Vorbele aprige ale Harikai îl vor dărâma pe Ömer, care se va simți din nou respins și abandonat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea, momente dificile pe patul de spital! Iată ce intervenție chirurgicală delicată a suferit recent celebrul actor Cüneyt Mete, la scurt timp după încheierea filmărilor!

Pe de altă parte, Sengul va schimbă tactică în clipă în care va observă că Suzan nu are de gând să îl accepte pe Ömer, drept fiul ei. Aceasta o va amenința pe Suzan că va demara un proces și o va chema la tribunal pentru ca fiul ei să primească tot ceea ce i se cuvine.

Nebahat o va înfruntă pe Suzan și are de gând să o pedepsească aspru pentru faptul că a tulburat liniștea căsniciei sale.

În cele din urmă, această va accelera și vrea să o accidenteze pe rivală ei, Suzan. Însă în acel moment Ömer își va vedea mama în pericol de moarte și va sări în ajutorul ei, riscându-și propria viață.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy