În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Șengul îi alungă pe frații Eren, iar mătușa Sevgi ajunge de urgență la spital! Omer este doborât de tristețe! „Pe cine am iubit am pierdut”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2023, 13:16
Foto(8)

Dublă lovitură pentru frații Eren! „Asta e cea mai bună soluție pentru a pleca de aici” Șengul îi alungă din curtea casei sale pe Omer, Emel și Asiye, care vor fi nevoiți să își caute un nou adăpost! Bătrânica Sevgi ajunge de urgență la spital!

Serialul Totul pentru familia mea surprinde în continuare publicul cu noi momente dramatice, emoții puternice și situații pline de neprevăzut, prin care trec personajele principale, prinse în vâltoarea destinului. Cei trei frați Eren se vor confruntă cu noi obstacole și momente dificile, după ce Sengul își continuă planul de răzbunare împotriva lor.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Șengul îi alungă pe frații Eren, iar mătușa Sevgi ajunge de urgență la spital

În noul episod din această seară, din producția Totul pentru familia mea, cei trei frați, Omer, Asiye și Emel vor ajunge din nou pe drumuri, după ce Sengul va reuși să cumpere casa cu ajutorul lui Nebahat și va deveni și proprietara cotețului.

Citește și: Aybike din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenerul ei de platou Berk! Iată cum au fost surprinși cei doi actori Melis Minkari și Recep Usta!

Omer și Asiye o vor duce la spital pe Aybike, după accidentul stupid pe care tocmai ea îl provocase intenționat pentru a se răzbuna pe verișoara ei, însă aceștia vor fi anunțați că mătușa Sevgi s-a simțit rău și a fost transportată si ea de urgență la spital. Va fi o lovitură teribilă pentru Omer, care se va înspăimânta la gândul că ar putea să o piardă și pe bătrânica pe care o îndrăgiseră atât de mult și o considerau deja parte din familia lor.

„Pe cine am iubit am pierdut! Să nu faci și tu asta, bine?”, îi va spune Omer cu lacrimi în ochi mătușii Sevgi.

Pe de altă parte, Nebahat, Ayla și Suzan reușesc să își ducă la bun sfârșit planul diabolic de răzbunare împotriva lui Akif Atakul, care va fi încarcerat și care va rămâne fără mult îndrăgită lui avere.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nebahat: Va rog să-l luați de aici!

Akif: O să-mi dați totul înapoi! O să iau totul înapoi cu forța!

Nebahat: Dragă Akif, ești un nimeni! Un amărât care nu mai poate sta în fața noastră!

Între timp, Sengul va profita de agitația în care au fost prinși frațîi Eren în ultima vreme și va decide să își continue strategia de răzbunare la capăt. Această va reuși să devină proprietara casei și a cotețului cu ajutorul lui Nebahat și în cele din urmă îi va alungă pe cei trei frați din curtea casei sale cu mare satisfacție.

Omer: Tu ai făcut asta?

Sengul: Asta e cea mai bună soluție pentru a pleca de aici! Eu am făcut-o!

Citește și: Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, marcată profund de moartea celui mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Yıldız Kültür, la înmormântarea soțului ei!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.