În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Susen recurge la un gest extrem! „Te rog, taci! Te rog!” Leyla se va prăbuși pe scări în timpul confruntării cu rivala ei

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 apr 2023, 14:16
Foto(7)

Astăzi în serialul Totul pentru familia mea: Leyla o va înfrunta pe Susen! „Nu-l iubești pe Ömer! Dacă l-ai fi iubit, nu i-ai fi ascuns felul în care a murit Kadir” În timpul confruntării lor, Leyla se va prăbuși pe scări și viața ei va fi pusă în pericol!

Producția Totul pentru familia surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente dramatice, evenimente emoționante și răsturnări neașteptate de situație, prin care trec personajele centrale. În vreme ce Ömer se apropie din ce în ce mai mult de părinții lui adevărați, Sarp, fratele sau vitreg îi face viață un coșmar pentru că a îndrăznit să râvnească la averea familiei lui. Pe de altă parte, Leyla va avea mustrări de conștiință și o va înfrunta aprig pe Susen, care va încerca să o convingă să închidă subiectul delicat despre accidentul în care a decedat Kadir.

Însă în cele din urmă, Leyla va ajunge în pericol de moarte, în timpul confruntării cu rivala ei, Susen.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Susen recurge la un gest extrem! „Te rog, taci! Te rog!”

În noul episod din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, Omer își va sărbători ziua de naștere pentru prima dată în compania părinților lui biologici și a fraților și prietenilor lui, însă petrecerea va fi distrusă de răzbunătorul Sarp.

Suzen și Ahmet vor organiza o petrecere restrânsă, în clubul lor, cu ocazia aniversării fiului lor, Omer. Tânărul va fi extrem de încântat de masa îmbelșugată pregătită în cinstea lui, însă evenimentul va fi distrus de Sarp, care își va face apariția brusc și îi va reproșa lui Ahmet faptul că încearcă să îl integreze pe Omer în sânul familiei sale.

Sarp: La mulți ani, Omer! Dragă tată... Tu ai spus că omul acesta este o greșeală din tinerețe. Ai spus că e un hoț. L-ai alungat din casă! Cum ați ajuns în acest punct? A devenit fiul tău?

Ahmet: Omer, la fel că ține și că Yasmin, este copilul meu! Clar?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sarp: Să te bată Dumnezeu! Ia, acesta este cadoul tău!

Pe de altă parte, tot în timpul petrecerii organizate pentru aniversarea lui Omer, cele două rivale, Susen și Leyla se vor confruntă aprig. Vizibil afectată de frământări și regrete, Leyla îi va reproșa lui Susen faptul că nu îl iubește pe Omer, deoarece i-a ascuns detalii prețioase despre accidentul în care a murit fratele lui.

În timpul confruntării, Leyla se va prăbuși pe scări, ajungând în pericol de moarte.

Citește și: Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019!

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în spatele camerelor de filmat!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.