În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Vinovați de iubire”, atitudine neașteptată din partea lui Han

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mai 2024, 19:12
video Foto(5)

Ce este dispus să facă Han pentru că Inci să fie fericită și amândoi să se poată bucura de iubirea ce îi leagă puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, numai la Kanal D. 

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, tensiunile continuă să apară în viața de cuplu a tinerilor însurăței Inci și Han.

Astăzi, în serialul “Vinovați de iubire”, atitudine neașteptată din partea lui Han

Memduh își surprinde nepoata că a plecat să se întâlnească cu Han, în miez de noapte, și îi cere acesteia să își justifice acțiunea.

Ege, care este și el martor la această întâmplare și, care știe că sora sa s-a căsătorit în secret cu Han, așteaptă nerăbdător să afle dacă aceasta îi va spune adevărul bunicului lor.

Citește și: Cine este și câți ani are Metin Coşkun, actorul care va da viață personajului Hikmet Derenoğlu, în noul serial turcesc “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins renumitul actor alături de familia sa

Safiye nu ratează nicio ocazie pentru a o dojeni pe Inci, ori de câte ori o întâlnește, tânăra fiind convinsă că cea din urmă este nepotrivită pentru a fi alături de Han.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Inci va trebui să se confrunte cu o nouă situație atunci când Ege află că Han este cel care l-a ajutat să fie readmis la școală.

Ege nu acceptă sub nicio formă ajutorul lui Han iar Inci se va afla într-o situație stânjenitoare. Pe de altă parte, Inci îi reproșează soțului său că ascunde secrete față de ea, însă tânăra nu știe că Han retrăiește, momentele dramatice care i-au marcat copilăria și tot ceea ce încearcă să facă este să scape de coșmarurile din trecut, fără a o împovăra pe frumoasa lui soție.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, Inci din serialul "Vinovati de iubire", INTERVIU emotionant: "Personajul Inci este construit pornind de la o poveste adevarata si am fost impresionata de modul in care aceasta istorie de familie se reflecta in scenariu"

Ce este dispus să facă Han pentru că Inci să fie fericită și amândoi să se poată bucura de iubirea ce îi leagă puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, numai la Kanal D. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?