În această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Akif și Ahmet luptă pentru Suzan

Author: Madalina Maftei
Foto(5)

Fanii serialului “Totul pentru familia mea” vor avea parte, și de această dată, de întâmplări inedite prin care vor fi nevoiți să treacă frații Eren, dar și prietenii acestora, odată cu difuzarea unui nou episod al îndrăgitei producții, de la ora 20:00, la Kanal D.

Odulcan îi duce dorul celei de care este îndrăgostit, Afra, și speră ca tânăra să se întoarcă la el. Între timp, Omer îi promite vărului său că îi va fi mereu în preajmă, și împreună vor reuși să treacă prin momentele dificile ale vieții.

Între Akif și Ahmet apar momente tensionate, și acestea se datorează iubirii ce o poartă, ambii bărbati, frumoasei Suzan.

Șevval este cea care a “declanșat” totul, geloasă fiind pe Suzan care atrage ca un magnet iubirea fostului ei soț. Akif îl avertizează pe Ahmet că nu renunță la femeia iubită.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, apariție îngrijorătoare! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Ahu Yağtu în mediul online! Fanii ei au fost bulversați

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Citește și: Yasmin, Aybike, Zehra, Tolga, Ogulcan și Omer sunt împușcați și se află în stare gravă. Vezi online live episodul 103 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.