În această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Clipe de groază pentru familia Eren

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 mar 2024, 04:50
Foto(4)

În această seară, de la ora 20:00, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Cu fiecare episod care se derulează din serialul “Totul pentru familia mea”, telespectatorii vor fi martori unor situații tot mai emoționante, prin care trec frații familiei Eren. Astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod al productiei, vom fi martori unor noi momente impresionante, care vor trezi empatia privitorului.

Tolga, Ogulcan, Omer, Yasmin și Aybike se află în continuare, în stare gravă, la spital, după accidentul petrecut la restaurantul în care aniversau nunta cuplului Asiye și Doruk.

Familiile acestora sunt extrem de îngrijorate iar prietenii acestora fac tot ce pot pentru a le fi alături în aceste momente cumplite.

Nebahat și Akif se tem pentru soarta micuței Bahar ai cărei frați au fost victimele accidentului teribil din restaurant. Cei doi încearcă să o lase în grija cumnatei micuței însă, spre marea lor surprindere, femeia vrea să o trimită la orfelinat.

Impresionați de situația lui Bahar, Nebahat și Akif vor lua o decizie neașteptată.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Akif și Ahmet luptă pentru Suzan

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, numai la Kanal D.

Citește și: Yasmin, Aybike, Zehra, Tolga Ogulcan și Omer se află în stare gravă în spital și luptă pentru viața lor. Vezi online live episodul 104 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.