În această seară, de la ora 20:00 în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Odulcan, suferință teribilă

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 01 mar 2024, 22:50
video Foto(6)

Un nou episod al serialului turcesc ”Totul pentru familia mea”, este difuzat la Kanal D miercuri, 31 mai 2023. Telespectatorii vor fi captivați de evenimentele pline de emoție.

În această seară, începând cu ora 20:00, fanii serialului" Totul pentru familia mea" vor avea ocazia de a trăi experiențe noi și impresionante, desfășurate în viața membrilor familiei Eren, care trec prin încercări dificile.

Citește și: Akif și Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze! Iată cum au fost surprinși celebrii actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat! „Râd mai mult decât să lucrez pe platou”

În această seară, de la ora 20:00 în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Odulcan, suferință teribilă

Părăsit de cele două femei care îl iubeau, Suzan și Nebahat, Akif își îndreaptă atenția, încă o dată, către cea din urmă. Bărbatul îi promite fostei soții, o viață de neuitat, așa cum era în perioada în care erau căsătoriți, însă Nebahat este sceptică în această privință.

Odulcan, îndrăgostit iremediabil de frumoasa Afra, își caută partenera neîncetat. Tânărul nu știe de planurile acesteia de a pleca din țară.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Gonul din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de soțul ei, la ceas aniversar! „Bucuria vieții mele” Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Evrim Doğan alături de partenerul ei de viață, chipeșul artist Yener Özer

Șengul primește o vizită neașteptată. Afra și mama ei vin să își ia rămas bun, dar și să-și ceară iertare, pentru problemele provocate familiei Eren.

Sengul are parte de un șoc atunci când primește un cadou neașteptat din partea acestora însă, în egală măsură, femeia nu știe cum să îi dea vestea fiului sau că Afra pleacă, definitiv, din țară.

Nu ratați, în această seară, un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D. 

Citește și: La mulți ani, Aylin Akpinar! Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea și-a sărbătorit ziua de naștere! Iată câți ani a împlinit talentată fetiță și ce mesaje de suflet a primit din partea colegilor săi! „Este ziua prințesei mele”