În această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, la Kanal D. Sengul, mireasă din nou

Autor: Madalina Maftei
video Foto(7)

Aventurile familiei Eren, atât de greu încercată de soartă, continuă să impresioneze, în această seară, de la ora 20:00, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Ayse este îngrijorată pentru soarta familiei sale, care își duce traiul cu greu, de la o zi la alta. Asemeni fraților săi, Ayse speră ca Omer să-și găsească o slujbă, pentru binele întregii familii.

Akif este îngrijorat de acțiunea lui Suzan, care vrea să divorțeze. Bărbatul, deși știe că a greșit, în repetate rânduri, față de femeia de care este îndrăgostit, vine să își ceară iertare.

Suzan, însă, este de neclintit în decizia luată.

Citește și: Ce se întâmplă cu îndrăgita producție turcească Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare

Nebahat și Șengul au devenit cele mai bune prietene

Nebahat și Șengul au devenit cele mai bune prietene. Cu toate că are multe greutăți de înfruntat, Șengul trece printr-o perioada fericită.

Aceasta se pregătește să devină mireasă, din nou, iar Nebahat se bucură nespus atunci când află că Orhan, se va recăsători cu Șengul. Mai mult decât atât, Nebahat se oferă să-i organizeze nunta prietenei sale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Totul despre familia mea”, numai la Kanal D. 

Citește și: Afra ajunge în stare gravă la spital. Vezi online live episodul 97 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00