În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Destăinuiri”, Mehmet își iese din minți și își varsă nervii pe Ali, fiul său, în ciuda insistențelor soției sale de-al calma: ”Acum mă detest”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 dec 2023, 00:20

 ”Orice adio ne spune ceva despre noi înșine...Orice rămas-bun este, de fapt, o oglindă care ne arată chipul. Cu orice om care pleacă, pleacă și-o parte din noi”. 

Sursa: Captură KANAL D

Evenimente dramatice se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod emblematic din noul serial ”Destăinuiri”, la Kanal D.

Serialul ”Destăinuiri”  este o dramă psihologică inspirată din povești reale. Noua producție aduce în fața telespectatorilor poveștile inedite ale unor oameni care au fost puși la grea încercare de-a lungul vieții. în urmă cărora s-a așternut trauma, însă caută calea spre vindecare cu ajutorul medicului psihoterapeut Manolya. Noua producție impresionantă de la Kanal D poate fi urmărită vineri și sâmbătă, la de ora 20:00.

 Manolya reflectă asupra trecutului care a îngenunchiat-o

Manolya, terapeutul care se ocupă de traumele oamenilor, este o femeie puternică și încrezătoare. Misiunea ei este de a-i ajuta pe cei care îi calcă pragul cabinetului să își deschidă sufletul și să vorbească chiar și despre cele mai traumatizante experiențe și îngrijorătoare gânduri.  În afara biroului ei, Manolya este o femeie interiorizată, care ascunde multe secrete și propriile-i drame. 

În timp ce se plimba pe străduțele pietruite ale splendidului Istanbul, melancolică, Manolya se gândea la traumele care i-au marcat existența și despre care nu poate vorbi deschis.

Deși ajută o mulțime de oameni să treacă peste cele mai negre gânduri, ei bine, în adâncul sufletului ei se dă o luptă grea. 

Citește și: Mehmet din noul serial turcesc Destăinuiri, apariție emoționantă alături de familia sa, în viața reală! Iată cine este celebra actriță care i-a devenit soție carismaticului Salih Bademci, în urmă cu opt ani!

 ”Orice adio ne spune ceva despre noi înșine...Orice

rămas-bun este, de fapt, o oglindă care ne arată chipul. Cu orice om care pleacă, pleacă și-o parte din noi”. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Manolya își pune o mulțime de semne de întrebare cu privire la ființa umană, care, după fiecare pierdere, se degradează.

Mehmet reflectă la copilul de odinioară, plin de traume și batjocorit, deși vrea să dea uitării acea etapă ai vieții lui, se pare că se transformă în opusul a ceea ce

își dorește de fapt. Furia interioară se îndreaptă către fiul său, Ali, luând astfel o atitudine dură și autoritară în fața fiului său. În ciuda încercărilor soției de-al calma, Mehemt își iese și mai tare din minți.

”S-aul legat de el niște copii mai mari săptămână asta”.

Mehmet nu reușește să-și găsească calea interioară și se înstrăinează tot mai tare de el.

Citește și: Cine este câți ani are carismatica Tuna din noul serial Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță Gülçin Kültür Şahin, la un an de la încheierea filmărilor!