În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, Yîldîz, ținta atacurilor lui Handan

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 aug 2023, 10:31
video Foto(5)

Prin ce situații va trebui să treacă Yildiz, ca să ii demonstreze lui Dogan că îi este fidelă în căsnicie.

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții își vor regăsi eroii preferați nevoiți să treacă prin situații care ar putea fi copleșitoare pentru cei implicați.

Astăzi, in noul episod din serialul Prețul fericirii: Yîldîz, ținta atacurilor lui Handan

Uneltirile venite din partea lui Ender, aliată fiind cu Handan, pentru a strica mariajul dintre Yîldîz și Dogan, nu au efectul scontat, iar acum Meric este dezamăgită că s-a <lăsat> folosită de cele două femei.

Meric a fost pusă în situația stânjenitoare de a-și cere scuze în fața lui Yîldîz, pentru acțiunile îndreptate către Dogan, iar frumoasa femeie a fost stânjenită de această situație.

Citește și: Kumru din serialul Prețul fericirii, transformare spectaculoasă de look, pentru noul serial în care va juca! Iată cum arată în prezent celebra actriță Biran Damla Yılmaz

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum Handan schimbă foaia. Dacă tot nu a reușit să o facă pe Yîldîz să creadă că soțul ei o înșală, va încerca să-l facă pe Dogan să creadă că soția îl înșală. Aliată de nădejde în acest malefic demers este nimeni alta decât Ender, care nu ratează nicio ocazie de a se răzbuna pe cea care i-a <furat> bărbatul de care se îndrăgostise, Dogan.

Prin ce situații va trebui să treacă Yildiz, ca să ii demonstreze lui Dogan că îi este fidelă în căsnicie, și dacă va reuși frumoasa femeie să depășească aceste situații incomode, veți afla în această seară, de la ora 20:00, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D. 

Citește și: Dogan din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de familia sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Murat Aygen, în cea mai recentă vacanță în compania celor mai iubite persoane din viața lui

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.