In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Fiica ambasadorului”, Sancar, suferinta teribila dupa Nare

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 mar 2022, 09:29
Foto(4)

Intamplari emotionante se petrec in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Situatia este tot mai tensionata in familia Efeoglu, dar si pentru Nare. Pe de o parte, familia Efeoglu se bucura nespus pentru elibererea lui Sancar insa, in egala masura ingrijorarea creste in ceea ce priveste starea de sanatate a mamei Halise.

Gediz intra in panica la gandul ca o va pierde pe Nare, din cauza fapltului ca a fost obligata de tatal ei sa se casatoreasca.

Desi o iubeste pe Nare, Gediz nu este de acord cu modalitatea in care a ajuns sa se casatoreasca cu femeia iubita, si este convins ca aceasta isi va lua viata.

Sancar incearca sa isi gaseasca iubita insa nimeni nu stie unde a disparut Nare… Barbatul  este in stare de soc cand afla ca Gediz si Nare s-au casatorit. Totodata, Sancar afla de sacrificiul iubitei sale si sufera teribil.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.