In aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D, in "Yaman": un secret bine pastrat iese la lumina!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:39

Selim il elibereaza pe Kenan din inchisoare si il primeste temporar sa locuiasca in casa sa, pentru a-l ajuta sa se reintegreze in societate. Revederea dintre cei doi frati este emotionanta, insa Yaman este inca sceptic fata de schimbarea lui Kenan.

In ciuda dorintei lui Yaman de a-si ajuta fratele sa isi construiasca un viitor, intre el si Kenan se isca dispute. Yaman este nemultumit de comportamentul grosolan al fratelui sau si il avertizeaza ca trebuie sa isi controleze atitudinea pentru a nu provoca necazuri familiei Serez.

Pe de alta parte, Asim afla de la secretara sa detalii despre Ada, fiica sa si a lui Arsen Reyhan. Ada este studenta la Londra si vine sa isi viziteze mama in weekend-uri.

Facand cercetari, Asim afla ca Ada, fiica sa secreta, a ajuns la Istanbul.

In acest timp, Sude incearca sa il cucereasca pe Asim, lucru care ii nemultumeste deopotriva pe Sedef si pe Faruk, care banuiesc ca femeia profita de vulnerabilitatea batranului pentru a-i lua averea.

Afectat de mustrarile fratelui sau, Kenan hotaraste ca este momentul sa schimbe ceva in viata sa si merge sa isi caute de lucru.
Acesta zareste pregatirile de deschidere a restaurantului lui Faruk si se arata dispus sa lucreze pentru acesta. Asociata lui Faruk, Sedef, il angajeaza fara sa stea pe ganduri pe tanarul care vrea sa demostreze tuturor ca s-a schimbat radical.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: