In aceasta seara, de la ora 20:00, la “O noua sansa”, Andreea Mantea: “Vom vedea o altfel de poveste, o altfel de emisiune!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 nov 2021, 15:48
video Foto(4)

O noua editie a emisiunii “O noua sansa”, prezentata de Andreea Mantea, intra in casele telespectatorilor in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

In aceasta seara, in emisiunea “O noua sansa”: Cosmin, in varsta de 24 de ani, student la Facultatea de Arhitectura, are o relatie, de trei ani, cu Bianca, iubita lui. Cei doi tineri au ascuns relatia o vreme, din cauza problemelor dintre mamele lor.

Andreea Mantea: “Vom vedea o altfel de poveste, o <altfel> de emisiune!”

In timp, situatia s-a agravat intre cele doua <familii>, iar Cosmin, ajuns in <pragul disperarii>, a apelat la echipa emisiunii “O noua sansa”, pentru a-l ajuta sa rezolve aceasta problema spinoasa.

Ceea ce isi doreste acum Cosmin, si nu este deloc putin, vom afla in aceasta seara, intr-o noua editie a emisiunii “O noua sansa”.

Citeste si: La “O nouă șansă”, Andreea Mantea, despre relația soacră-noră: “Dacă certurile dintre soacră și noră devin foarte dureroase, atunci iertarea intervine mai greu”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Stiti ca mie imi place sa va surprind intotdeauna (…) In aceasta seara, vom vedea o altfel de poveste, o <altfel> de emisiune! (…) Cel care vrea sa stea de vorba cu mine, are si el o poveste, si impreuna va trebui sa convingem o alta persoana sa-si ceara iertare celei careia i-a gresit. Nu vreau sa va dau mai multe detalii! Va spun doar atat: ramaneti alaturi de mine pentru ca urmeaza o editie extrem de interesanta”,  spune Andreea Mantea.

Citeste si: Situație complicată pentru doi tineri îndrăgostiți! Aflați ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 27 noiembrie, la O nouă șansă, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.