In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”, Iulian si Ciprian, fosti concurenti “Exatlon”, vin sa ia premii "beton", la “Roata Norocului”

Autor: D.I.
video Foto(6)

O editie spectaculoasa va fi difuzata ;in aceasta seara, de la ora 20:00, la “Roata norocului”, la Kanal D.

Doi fosti “Razboinici”, din cadrul competitiei “Exatlon”, Iulian Pitea si Ciprian Silasi sunt gata sa invarta “Roata Norocului”, in favoarea unei familii nevoiase.

Ana-Maria Barnoschi devine astazi “vanzatoare ambulanta”, care vrea sa “scape” de marfa ramasa pe stoc …. In sort, top si papuci de plaja, cu o tava plina de produse, “agatata” de gat, Ana-Maria isi “promoveaza” marfa … nisip, snur-uri, lame de barbierit.

“Am <nisip> de la statiunea Nisipurile de Aur … costa 500 de lei punga! Iata cum imi vand marfa: <Poarta cravata cu slip, sa fii domn si pe nisip!>” striga Ana-Maria, cat o tin plamanii, starnind hohote de ras in platoul emisiunii.

“Daca mai faci o strigare, te trimit din nou la Mare!”, o avertizeaza Bursucu pe Ana-Maria.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fostii “Razboinici”, Iulian Pitea si Ciprian Silasi isi fac aparitia, in tromba, in platoul “Roata Norocului”, dornici sa castige cat mai multe premii pentru o familie aflata in dificultate.  

Distractie, muzica buna, premii extraordinare, sunt ingredientele forte ale editiei din aceasta seara, “Roata Norocului”.

Citeste si: Daca esti sigur pe tine, stii sa canti si sa faci rime, tocmai ti-ai asigurat un castig de neuitat, la "Roata norocului", duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Cum se vor descurca cei doi fosti atleti “Exatlon” si ce premii incredibile vor castiga, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.