In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”, surorile Minune, gata de castig, la “Roata Norocului”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 dec 2021, 10:05

O noua editie “Roata norocului” incepe, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ana- Maria Barnoschi si Bursucu sunt pregatiti sa inceapa distractia si, mai ales, sa dea drumul numeroaselor premii puse in joc, la “Roata Norocului”.

 Surorile Minune, gata de castig, la “Roata Norocului”

In aceasta seara, Carmen si Adriana Minune sunt vedetele care au dat curs invitatiei de a invarti “Roata Norocului” din dorinta de a ajuta o familie aflata in dificultate.

Cele doua surori sunt pregatite sa lupte pana la capat si sa castige toate premiile pe care si le doresc cei din familia pentru care lupta in aceasta seara.

“Sa stiti ca am venit aici cu puteri proaspete. Suntem fericite, entuziasmate   si emotionate si abia asteptam sa castigam”, au transmis, la unison, surorile Minune, familiei nevoiase.

Nelipsitele pedepse, marca “Roata Norocului”, vor face deliciul privitorilor in aceasta seara, in cadrul celei mai indragite emisiuni concurs din Romania.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Petrecere de senzație pentru ziua de naștere a fiicei lui Adi Minune! Karmen Simionescu a împlinit 24 de ani

“Da un interviu din cotetul facut de Ana”, este unul dintre momentele care vor starni hohote de ras si distractie maxima in randul publicului, atunci cand surorile Minune vor trebui sa duca pedeapsa la bun sfarsit.

Cum s-au descurcat cele doua vedete, in competitia norocului, dar si ce premii au reusit sa castige in aceasta seara, Carmen si Adriana Minune, aflati urmarind “Roata Norocului”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Carmen și Adriana Minune vin la Roata Norocului, duminică, 19 decembrie, într-o ediție spectaculoasă, de la ora 20:00, la Kanal D!