In aceasta seara, de la ora 20:00, Tudor, de la trupa Fly Project, si sotia lui Anamaria, invart “Roata Norocului”

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 01 feb 2021, 04:05

Duminica seara, de la ora 20:00, o noua editie incendiara “Roata Norocului” intra in casele telespectatorilor. Gazdele indragitului show, Ana-Maria Barnoschi si Bursucu, alaturi de invitatii lor Tudor Ionescu, de la trupa Fly Project, si Anamaria, sotia acestuia, sunt pregatiti sa ne ofere o editie de colectie “Roata Norocului”.

            Sotii Ionescu, Tudor si Anamaria, au acceptat provocarea “Roata Norocului” cu mare bucurie, din dorinta de a ajuta o familie nevoiasa care i-a impresionat.

            Cu mari aspiratii ale concurentilor de a castiga cat mai multe premii, goana dupa vocale si consoane potrivite pentru a gasi solutiile jocului, pedepsele fantastice marca “Roata Norocului”, dar si distractie ca la carte, toate acestea vor face din aceasta editie a emisiunii una de neuitat. 

“Cum e sa castigi foarte multi bani si sa fii aproape de faliment, in acelasi timp? J este

intrebarea care le da emotii concurentilor vedeta ai emisiunii. 

Una dintre “probele” de foc pe care Tudor si sotia vor trebui sa le treaca, atunci cand nimeresc pe pedeapsa, include o butelie cu heliu si cateva … baloane. Ce a iesit la finalul acesteia este absolut fabulos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 Cum au reusit sotii Ionescu, Tudor si Anamaria, sa treaca probele concursului, dar si ce premii au castigat pentru a ajuta familia aflata in dificultate, veti afla urmarind in aceasta seara, emisiunea “Roata Norocului”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.