In aceasta seara, de la ora 21:30, la “Bravo, ai stil! Celebrities”: O incursiune spectaculoasa in istoria modei

Autor: Bianca Hriscu
Concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Captură KANAL D

Este o seara speciala, astazi, de la ora 21:30, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, pentru ca prin intermediul emisiunii, telespectatorii vor face, in premiera, o incursiune in timp, in istoria modei.

In aceasta editie speciala, concurentele ne vor purta pasii, prin intermediul styling-urilor alese dar si a momentelor artistice, intr-un fascinant periplu in istoria modei. Fie ca vorbim de moda anilor ’20 sau de zorii anilor ’80, competitoarele vor incerca sa atraga, pentru sine, admiratia juratiilor dar si a publicului. 

Moda anilor ’40, o combinatie intre glamour si confortabil, reprezinta momentul din istoria modei in care tinutele pareau sa contureze personalitatea femeilor din acea vreme, iar concurenta Oana Radu, va incerca sa transmita toate acestea, in aceasta seara speciala.

Tinuta Oanei Radu, insotita de un recital de senzatie al melodiei “Somewhere over the rainbow”, trezeste emotii puternice in platoul show-ului.

“Studiind putin fenomenul, am gasit fustele clos, manecile putin mai bufante si elemente care acentueaza talia!”  spune concurenta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ajunsa in fata juratilor, care astazi, mai mult ca oricand, nu sunt dispusi sa <treaca cu vederea> vreo greseala a concurentelor, Oana Radu a avut parte de o surpriza uriasa.

“(…) Am sa spun ceva ce voiam sa spun demult: Oana Radu este cea mai frumoasa concurenta din acest platou!”, spune unul dintre juratii indragitei emisiuni.

Cine este juratul care a facut aceasta afirmatie referitoare la concurenta Oana Radu, daca a reusit aceasta sa se ridice la nivelul exigentelor juratilor, dar si care dintre concurente a strans, la finalul editiei, punctajul maxim, aflati in aceasta seara, de la ora 21:30, urmarind o spectaculoasa editie “Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentata de Ilinca Vandici, numai la Kanal D.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul