În această seară, de la ora 21:45, în serialul “Vinovați de iubire”, noi speranțe pentru Safiye

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iun 2024, 17:17
video Foto(4)

Ce se va întâmpla atunci când Naci și Safiye reușesc să își deschidă sufletele unul în fața celuilalt puteți afla în această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. 

În această seară, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, de la ora 21:45, telespectatorii o vor regăsi pe Safiye tot mai aproape de a-și îndeplini visul, acela de a fi alături de Naci.

Astăzi, de la ora 21:45, în serialul “Vinovați de iubire”, noi speranțe pentru Safiye

Cu toate că trecutul nu-i dă pace și o copleșește, Safiye încearcă, pas cu pas, să se apropie de Naci, cel pe care îl iubește încă din adolescență.

Gulben este cea care sprijină, din umbra, iubirea celor doi, și face tot ceea ce poate pentru ca sora sa să fie fericită alături de bărbatul iubit.

Citește și: INTERVIU: Farah Zeynep Abdullah, despr e serialul "Vinovati de iubire". Ce spune actrița despre İnci, personajul pe care îl interpretează: "Nu avem multe în comun..."

Inci și Han fac eforturi pentru că dragostea lor să învingă, dincolo de himerele trecutului dramatic de care amândoi au avut parte.

Citește și: Han îi propune lui Inci să îi anunțe pe toți că s-au căsătorit. Vizionează episodul 18 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ce se va întâmpla atunci când Naci și Safiye reușesc să își deschidă sufletele unul în fața celuilalt puteți afla în această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai

la Kanal D.

 

 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?