In aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D2, in “Familia Borgia”, Legaturi de casatorie

Autor: Lavinia Medrea

Evenimente palpitante, menite sa tina privitorul in suspans se vor derula, in aceasta seara, de la ora 22:00, intr-un nou episod al serialului “Familia Borgia”, la Kanal D2. 

Captivanta producție difuzata luni și marți, de la ora 22:00, la Kanal D2, este inspirata din viața tumultuoasă a membrilor teribilei dinastii a Italiei Renascentiste. Serialul, scris și produs de celebrul maestru al crimei și al suspansului, Tom Fontana, emana un farmec aparte, si prin costumele, dialogurile, locurile de filmare, purtand publicul telespectator în fabuloasa epocă renascentistă în care a dominat temutul cardinal Rodrigo Borgia, cel care a devenit Papa Alexandru al VI-lea, și copiii săi: Juan, Cesare, Lucreția și Goffredo.

In aceasta seara, intr-un nou episod din serialul “Familia Borgia”, la Kanal D2

Rodrigo Borgia, devenit Papa Alexandru al VI-lea, se afla în biroul său, când Cesare, împreună cu prietenul său Alessandro Farnese, pleacă la Roma. În Spoleto, Cesare este primit de Agapito, barbatul care se supune Familiei Borgia și ar trebui să se asigure că Cesare va rămâne în Spoleto pentru moment.

Alessandro, care a fost numit cardinal în secret, merge mai departe în Orașul Etern și îi va trimite rapoarte lui Cesare prin mesaje codificate. Rodrigo cade pradă frumuseții seducătoare a Giuliei Farnese. Cu toate acestea, in timpul tranziției papale, au izbucnit unele probleme, iar Rodrigo ia măsuri drastice.

Citește și: Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Hicran, tot mai sustinuta la conac

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vicecancelarul Sforza îi reamintește lui Rodrigo să onoreze promisiunile pe care le-a făcut în timpul conclavului. Pentru Sforza, aceasta înseamnă în principal dizolvarea logodnei Lucreziei în favoarea unei căsătorii cu ruda sa, contele Giovanni Sforza. În locul mirilor, Rodrigo și Sforza pecetluiesc uniunea. Lucrezia este revoltată, pentru ca Giovanni are aproape de două ori vârsta ei, dar  proaspatul ei logodnic vrea sa ii cucereasca inima.

Citește și: "Gomora", un serial eveniment, bazat pe fapte reale, are premiera astăzi, de la ora 22:00, la Kanal D2

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D2, un nou episod palpitant din serialul “Familia Borgia”. Productia va putea fi urmarita saptamanal, luni și marți, pe tronsonul Club22, de la ora 22:00, la Kanal D2.