În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2024, 19:37
video Foto(6)

Când Gulben și Esat se întâlnesc, Hikmet crede că acesta a venit să îi pețească fata și insistă ca acest demers să se realizeze imediat.

În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, destinul îi oferi o surpriză uluitoare lui Gulben.

Gulben, vis împlinit

Încercata fată, Gulben, este în culmea fericirii atunci când îl întâlnește, întâmplător, pe Esat, tânărul de care este îndrăgostită. Cum mereu a sperat ca acesta să fie partenerul său de viață, iată că o întâmplare tragicomică va face ca acest lucru să se adeverească, chiar dacă doar pentru câteva secunde.

Când Gulben și Esat se întâlnesc, Hikmet crede că acesta a venit să îi pețească fata și insistă ca acest demers să se realizeze imediat. Aflat într-o situație neașteptată, Esat va decide că este momentul să facă ”marele pas”.

Citește și: Safiye trece peste temerile ei pentru iubire. Urmărește episodul 30 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut.”

Naci reușește să facă un pas important în demersul său pentru ”vindecarea” femeii iubite, iar cei doi vor petrece momente de neuitat, departe de ochii lumii.

Pe de altă parte, Safiye nu contenește să intervină în viața de cuplu a fratelui său, iar Inci este la un pas de pleca din casa soțului său.

Citește și: Cine este și câți ani are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Nu ratați în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.

 

 


Serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.