În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2024, 18:23
video Foto(6)

Astăzi, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han va fi pus în fața unei situații tulburătoare, extrem de dificile, prin prisma trecutului teribil care a adus atât de multă suferință familiei sale.

Han, în fața unei situații tulburătoare

Din cauza că Safiye și Gulben, care nu suportă prezența Esrei în imobilul în care locuiesc, cea din urmă va face o sesizare autorităților, învocând probleme serioase la apartamentul ce aparține familiei Derenoglu.

Când Han află că urmează a le fi dezvăluite secretele sumbre ce se ”ascund” în apartamentul familiei, acesta va lua măsuri. Acum, Safiye și Gulben, atât de traumatizate din cauza trecutului dureros trăit în familie, se tem de ce este mai rau...

Citește și: Cine este și câți ani are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

În plan paralel, Inci face investigații pentru a afla ce anume ascunde Han de ea, după ce Esra i-a mărturisit că soțul său a fost surprins în locuri nepotrivite.

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”

Citește și: Inci găsește o armă în mașina lui Han. Urmărește episodul 31 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Ce descoperire uluitoare va face Inci, în ceea ce-l privește pe Han și, daca va reuși acesta să ”salveze” onoarea familiei sale, din cauza acțiunilor demarate de Esra, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.

 


Duminică, pe 1 septembrie, la emisiunea „Asta-i România” a fost prezentat cazul a patru copii din satul Cornățelu din județul Dâmbovița, părăsiți de mamă, care au fost ajutați de oameni să-și construiască o nouă casă.