În această seară, de la ora 22:45, la ”40 de întrebări”, Alex Bodi, ”chestionat” de jurnalista Denise Rifai, la Kanal D! ”Nu mă pot numi bărbat!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 19 sep 2021, 09:48

Alex Bodi este invitatul din această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:45, la Kanal D.

Alexandru Nicolae Bodi, în vârstă de 38 de ani, va da curs tirului de întrebări pe care jurnalista Denise Rifai i le va adresa pentru a clarifica o serie de aspecte spinoase referitoare la acțiunile sale, apărute în spațiul public.

Alex Bodi, ”chestionat” de jurnalista Denise Rifai

Alex Bodi a intrat în atenția publicului larg în urmă cu patru ani, atunci când a devenit iubitul Biancăi Drăgușanu, iar de atunci afaceristul a fost o prezența constantă în presa mondenă.

Născut la Mediaș, într-o familie modestă Alex Bodi a plecat din țară în urmă cu douăzeci de ani, și s-a întors ca om de afaceri de succes.

Căsătorit de două ori și tată a două fetițe, acesta a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, prin modul de viață extravagant sau relația tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu.

”Nu mă pot numi bărbat!”, este parte din răspunsul oferit de Alex Bodi la una dintre întrebările pe care Denise Rifai i le adresează invitatului său.

În prezent, Alex Bodi se află sub control judiciar în urma acuzațiilor DIICOT că face parte dintr-o rețea internațională infracțională. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se ascunde în spatele scandalurilor în care a fost implicat Alex Bodi puteți afla chiar de la acesta, în această seară, de la ora 22:45, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

“De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”, “Cum se numește bărbatul care lovește o femeie?”, “V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”, “Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?”, “Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun?”, “Sunteți zgârcit sau răzbunător?”, “Ce înseamnă să fii mafiot?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Alex Bodi va

trebui să răspundă în ediția din această seară, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:45, la Kanal D.

Citeste si: Ce avere are, de fapt, Alex Bodi? Omul de afaceri este putred de bogat

Citeste si: "De ce ati batut-o pe Bianca Dragusanu?" RASPUNSUL naucitor al lui Alex Bodi la intrebarea lui Denise Rifai

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.