În această seară, de la ora 23:00, în serialul “Vinovați de iubire”, noi provocări pentru Safiye

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Nu ratați astăzi, de la ora 23:00, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. 

În această seară, de la ora 23:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, situația devine tot mai dramatică pentru Han, de când Inci a decis să îl părăsească.

Astăzi, în serialul “Vinovați de iubire”, noi provocări pentru Safiye

Han nu înțelege cum Inci a abandonat căsnicia lor, după ce și-au declarat dragostea ce și-o poartă și încearcă să găsească o soluție pentru ca soția sa să se întoarcă la el.

Citește și: Han este foarte supărat când află că İnci vrea să divorțeze. Vizionează episodul 22 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 23:00

Safiye va avea parte de un șoc atunci când Gulru, prietena sa din copilărie dar și fosta soție a lui Naci, vine în fața sa pentru a cere ajutorul într-o situație delicată, care îl vizează pe acesta.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Safiye nu vrea să asculte deloc doleanțele lui Gulru și insistă că aceasta să nu o mai caute.

Gulru însă, din dragoste pentru Naci, trebuie să îl ajute pe bărbatul iubit, grav bolnav, care își dorește să “repare” trecutul dureros în ceea ce o privește pe Safiye.

Nu ratați astăzi, de la ora 23:00, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.