In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Cristina Siscanu acuzata de lipsa de modestie! Concurenta izbucneste in lacrimi! 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 oct 2020, 09:51
Cristina Siscanu, in lacrimi!

Razboiul stilului continua si in aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D, cu o noua editie incendiara “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Cele opt concurente, aspirante la titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania”, isi ascut <sabiile> pentru a se duela in tinute exemplare, si pentru a dovedi, atat publicului, cat si juratilor emisiunii, ca isi merita locul in competitia stilului.

Cristina Siscanu, in lacrimi!

Inca de la debutul editiei, juratul Maurice Munteanu ataca dur “lipsa de modestie” pe care spune ca a remarcat-o in editiile precedente, la concurenta Cristina Siscanu-Ionescu.

Ajunsa prima la defilare, concurenta vizata este luata prin surprindere de reactia lui juratului emisiunii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Uneori, in viata, Siscanu, nu strica sa fii mai modesta. Pentru ca nu esti Dumnezeu si, in general, universul nu se-nvarte in jurul tau … (…)”,  ii atrage atentia Cristinei juratul indragitului show.

Cum reactioneaza concurenta Cristina Siscanu-Ionescu la “acuzele” juratului Maurice Munteanu, daca va reusi ea sa cucereasca atat juratii cat si publicul, prin stilul abordat, dar si cum se prezinta celelalte concurente, aflati in aceasta seara, de la ora 23:00, intr-o noua editie “Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentata de Ilinca Vandici,  la Kanal D.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul