In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana Nemes,  pusa la "punct" de catre jurati. Ce greseli de neiertat a facut concurenta?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2020, 11:03

In editia din aceasta seara, Roxana Nemes se prezinta intr-o "postura" mai putin obisnuita.

Concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt tot mai preocupate sa demonstreze juratilor si publicului deopotriva ca isi merita locul in cea mai indragita competitie televizata din Romania, cu si despre styling. Uneori, din dorinta de a impresiona, aceastea fac si greseli de neiertat.

Roxana Nemes, criticata de jurati!

In editia din aceasta seara, Roxana Nemes se prezinta intr-o "postura" mai putin obisnuita. Cu machiajul scurs pe obraji, "plansa" si purtand o tinuta sexy, Roxana este increzatoare ca styling-ul ei este unul aparte.

“Am petrecut toata noapte la club si apoi mi-am pierdut bijuteriile. Sunt foarte suparata si foarte obosita … ma duc sa ma culc!”,  suna povestea Roxanei.

Citeste si: Roxana Nemes si Andreea Tonciu, la cutite! De la ce s-a iscat cearta intre cele doua concurente

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana Nemes este noua concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Unele dintre colegele Roxanei au fost "neinduratoare" cu ea, iar juratii au taxat imediat greseala uriasa facuta de concurenta.

“In primul rand mi-as dori foarte tare sa nu mai veniti cu rochii la fel sau asemanatoare cu cele pe care le poarta Ilinca (Vandici – prezentatoarea emisiunii, n.r.)”, 

puncteaza juratul Catalin Botezatu, chiar la inceputul jurizarii concurentei Roxana. Si lucrurile nu se opresc aici, pentru ca Roxana a mai facut o greseala de neiertat.

Cum a justificat Roxana alegerea tinutei sale, din aceasta seara, ce calificative a primit ea din partea juratilor, in urma greselilor uriase facute de aceasta, dar si cine este concurenta care a reusit sa se ridice la nivelul exigentelor juratilor, aflati in aceasta seara, de la ora 23:00, intr-o noua editie “Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentata de Ilinca Vandici, la Kanal D.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.