In aceasta seara, de la ora 23:00, la "Ochii din umbra” este prezentat un caz spectaculos! Ernest ne demonstreaza cum o femeie se transforma cu usurinta intr-o dama de companie!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:24

O noua editie incitanta a emisiunii "Ochii din umbra" va asteapta astazi la Kanal D, incepand cu ora 23.00.

Duminica aceasta, de la ora 23:00, la „Ochii din umbra” este prezentat un caz spectaculos in care o femeie se transforma cu usurinta intr-o dama de companie. Un serviciu in care ea nu traduce acte, ci se intretine cu diversi barbati straini, o sotie care se vinde pe bani grei! Cand nu respecta cerintele sefului ei, Florentina este luata in plina strada si bagata intr-un portbagaj!


Cum ajunge Ernest sa o salveze din mainile unor oameni fara suflet, ce face sotul ei cand afla adevarata fata a sotiei si mai ales cum reactioneaza  o soacra
cand vede de ce este in stare nora ei? O editie socanta care va va tine cu sufletul la gura, un episod  in care Ernest lupta pentru a salva viata unui om!

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”