In aceasta seara, de la ora 23:30, in “Ramo”, Ramo, in pericol de moarte

Autor: Oana Picerea

Evenimente neasteptate se petrec, in aceasta seara, de la ora 23:30, intr-un nou episod al serialului “Ramo”, la Kanal D.

O intalnire de gradul 0 are loc intre Ramo, Sibel si Yavuz, consilierul lui afaceristului Cihangir, pentru finalizarea unei tranzactii extrem de importante intre cele doua clanuri. Cum lui Sibel si Ramo le-a fost incurcat un transport important, din care Cihangir a pierdut o suma uriasa, acestia trebuie sa gaseasca o cale pentru a finaliza afacerea. Din cauza acestui incident, Sibel se teme pentru reputatia si siguranta familiei sale.  

Ce vedem in episodul din aceasta seara, din ''Ramo''

Boz, considerat mana dreapta a lui Ramo, este implicat intr-o altercatie cu Neco, fiul lui Cengiz. Patronului lui Ramo nu ii pica deloc bine aceasta situatie, in ceea ce-l priveste pe fiul sau, si ia masuri. Halef are <grija> sa tensioneze si mai mult situatia, stiut fiind faptul ca il desconsidera pe Ramo si vrea sa scape de el.

Citeste si: Cine este și câți ani are Murat Yıldırım, protagonistul noului serial Ramo! Iată cu cine este căsătorit celebrul actor în viața reală!

La ordinul lui Cengiz, Halef trebuie sa il gaseasca pe Boz, care a <disparut> fara urma. Cand Ramo afla ce a facut prietenul sau, sare in ajutorul acestuia. In plus, Ramo va avea de infruntat reactia dura a afaceristului Cihangir, care vrea sa se razbune pentru esecul afacerii cu familia frumoasei Sibel.

Acum Yavuz, consilierul lui Cihangir, este gata sa il ucida pe Ramo.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 23:30, un nou episod plin de suspans al serialului “Ramo”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este și câți ani are frumoasa Esra Bilgiç, actrița care dă viață personajului principal din noul serial Ramo!