În această seară, de la ora 23:30, în serialul ”Vinovați de iubire”, Han, ”încolțit” de Esra

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2024, 21:18
video Foto(5)

Ce se va întâmpla atunci când Esra și Esat se întâlnesc, față în față, cu Han și Inci și, cum va reacționa Han când își surprinde soția în preajma unui carismatic coleg de muncă, puteți afla în acesată seară, de la ora 23:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.

În această seară, de la ora 23:30, în serialul ”Vinovați de iubire”, Esra va avea parte de un eveniment neplăcut, în noul episod difuzat la Kanal D.

Han, ”încolțit” de Esra

Tânăra încearcă necontenit să dea de urma lui Esat și bănuiește că Han este vinovat de ”dispariția” acestuia. Nimeni nu bănuiește însă, că Han chiar l-a amenințat pe Esat să înceteze a o mai căuta pe Gulben, în caz contrar, tânărul fiind avertizat că va avea de suferit.

Pe de altă parte, Han nu mai suportă acuzele pe care le formulează Esra la adresa sa și îi cere acesteia să înceteze.

Citește și: Apropiații lui Han sunt de părere că el este de vină pentru dispariția lui Esat. Urmărește episodul 40 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Totodată, Esra este convinsă că Esat este ascuns, de către Han, în camera tehnică a imobilului în care locuiesc și demarează cercetări, alături de Inci.

Inci se simte deranjată și ea de faptul că Esra îl acuză pe soțul său, dar  și pe familia acestuia, de toate dramele pe care prietena sa le trăiește și îi cere să înceteze a mai formula astfel de acuzații la adresa familiei Derenoglu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță 

D.Ce se va întâmpla atunci când Esra și Esat se întâlnesc, față în față, cu Han și Inci și, cum va reacționa Han când își surprinde soția în preajma unui carismatic coleg de muncă, puteți afla în acesată seară, de la ora 23:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal.