In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Aripi frante, Onur il avertizeaza pe Muzaffer

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 oct 2022, 20:00
video Foto(7)

Intamplari noi, pline de neprevazut se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

In incercarea de a se disculpa de vina pe care i-o aduc Zerrin si Tugba, in ceea ce priveste adevarata identitate a lui Emre, Nefise apeleaza la ajutorul lui Kemal.

Barbatul nu doar ca este surprins de solicitarea sotiei lui Muzaffer, dar va avea o reactie care o va soca pe Nefise.

Ahmet, alias Kartal, reuseste sa deterioreze serios si relatia dintre Onur si Muzaffer.

Onur ii cere insistent fratelui sau sa inceteze orice colaborare cu afaceristul Kartal, acuzand ca acesta este nimeni altul decat Ahmet. Intre Muzaffer si Onur neintelegerile ating cote maxime.

Zeynep nu poate sta cu brațele în sân și încearcă să-l oprească pe Ahmet.

Citeste si: Kemal recunoaște că încă este îndrăgostit de Nefise. Reacția femeii îl lasă fără cuvinte. Zeynep se află într-o situație fără precedent

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un accident grav, neasteptat, in care este implicat Kartal pune in pericol viitorul acestuia. Kartal se teme ca i se va dezvalui adevarata identitate.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D. 

”Aripi frânte” este una dintre cele mai iubite producții turcești care îi are în centrul poveștii pe Muzaffer și Nefise.

Cei doi trebuie să facă față cu brio obstacolelor care le apar în cale. Nefise încearcă să găsească o cale de rezolvare în orice, mai ales după ce și-a mințit soțul în privința copiilor săi, totul pentru a face rost de bani pentru viitorul lor.

Onur s-a îndrăgostit nebunește de Zeynep, fiica lui Nefise, însă relația lor este greu pusă la încercare. Ahemt, îndrăgostit de Zeynep, nu vrea sub nicio formă să o vadă căsătorită cu Onur, astfel apelează la tot felul de intrigi.

Citeste si: Muzaffer din serialul Aripi frânte, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebrul actor Fatih Al, la cinci ani de la încheierea filmărilor!