În această seară: Drame și confruntări neașteptate în “Totul pentru familia mea”

Autor: Diana Tilă
video Foto(6)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”.

Serialul turcesc de succes" Totul pentru familia mea" revine în această seară cu un episod intens și plin de surprize. La ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări un nou episod, care promite să aducă emoții puternice și răsturnări de situație neașteptate.

Citește și: Top zece cele mai bune seriale turcești votate de utilizatorii IMBD în 2024: Care este serialul care se află în vârful clasamentului

În această seară: Drame și confruntări neașteptate în “Totul pentru familia mea”

În acest episod, Mahir se confruntă cu o situație critică atunci când Asiye, la locul de muncă, este expusă la o intoxicație cu gaz. Cuprins de panică, Mahir o duce de urgență la spital, în speranța că va reuși să o salveze. În același timp, Akif este surprins de reîntâlnirea neașteptată cu Süreyya, pe care o cunoscuse într-un alt oraș.

Această întâlnire neașteptată aduce la suprafață emoții și confuzii, complicându-i și mai mult viața.

Pe de altă parte, relația dintre Orhan și Fatma începe să se dezghețe treptat, dând speranțe pentru un nou început. Însă nu toate personajele se bucură de liniște: Lidya își continuă planurile diabolice de a dezbina cuplul format din Süsen și Ömer, folosind tactici perfide pentru a-și atinge scopul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Într-o altă parte a poveștii, Akif și Yaman inaugurează noul club de care sunt foarte entuziasmați, însă evenimentul de deschidere este marcat de evenimente neprevăzute și cu impact semnificativ asupra personajelor implicate.

În plus, Berk, decis să plece în străinătate, își consolidează hotărârea, forțând-o pe Aybike să se confrunte cu teama profundă de a-l pierde definitiv.

Citește și: Yiğit Koçak, Ömer din serialul ''Totul pentru familia mea'': ''Când te îndrăgostești, la început totul pare în regulă, pentru că se spune că dragostea este oarbă''

Nu ratați un nou episod plin de emoție și suspans, în această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D! "Totul pentru familia mea" continuă să captiveze publicul cu povești pline de dramatism

și momente neașteptate, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură.

 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.