În această seară, în “Secrete de familie”, de la 20:00. Engin are un plan diabolic pentru a scapa de acuzații

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 14 sep 2023, 16:53
Foto(11)

Răsturnări de situație șocante, in episodul din această seară, de la ora 20:00, din serialul “Secrete de familie”, care revine în casele românilor cu noi întâmplări, la Kanal D.

Citește și: Çınar Kaya din serialul Secrete de familie, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arăta tânărul actor Arda Anarat, înainte de a începe filmările pentru acest proiect

În această seară, în “Secrete de familie”, de la 20:00. Engin are un plan diabolic pentru a scapa de acuzații

Fanii serialului “Secrete de familie” îi vor regăsi astăzi pe Ilgaz și Ceylin puși în fața unor noi încercări, în lupta lor continuă de a elucida cazul uciderii tinerei Inci.

Din momentul în care a aflat că Engin este ucigașul surorii ei, Ceylin crede că până la reușită de a-l încarcera pe făptaș, mai este foarte puțin, dar destinul îi va oferi alte surprize tulburătoare.

Ceylin și Ilgaz trebuie să coopereze pentru a câștiga bătălia împotriva lui Yekta, devenit avocatul fiului său. Influentul avocat are și de data această un alt plan pentru a-și salva fiul de închisoare, dar nu știe că în mintea lui Engin încolțește un nou plan diabolic, care îl vizează.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cine este și câți ani are Engin din serialul Secrete de familie! Cum arată în prezent talentatul actor Onur Durmaz, după ce a recurs la o transformare radicală de look

În familia Kaya controversele destinului nu încetează să apară. Cînar are remușcări pentru fapta comisă însă de data aceasta, Metin îi sare în ajutor fiului său și este dispus să riște totul pentru a salva viața fiului său.

Ce plan diabolic are Engin pentru a scapă de acuzațiile ce i se aduc, ce se va întâmpla atunci când Metin vrea să scape de cadavrul lui Zafer, și ce <palmă> îi va da destinul influentului avocat Yekta, atunci când acesta mai avea un singur pas până la salvarea fiului său de închisoare, veți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D.

Citește și: Mehmet Yılmaz Ak, întunecatul procuror Pars din "Secrete de familie", pictor în timpul liber

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?