În această seară, în serialul ”Inimă rebelă”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Rüzgar, „vânat” de familia Soysalan

Autor: Lavinia Medrea
video Foto(7)

În această seară, în noul episod din serialul ”Inimă rebelă”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, tensiunile ating cote maxime în familia Soysalan, din cauza problemelor cu care aceștia se confruntă în ultima perioadă.

Yaman și Alaz o duc de urgență pe Çağla la spital, iar Neslihan și Serhan sunt zguduiți de durere atunci când își văd fiica aflata la un pas de moarte, din cauza lui Rüzgar. Întreaga familie se reunește pentru a o sprijini pe Çağla iar Rüya este și ea prezentă la reuniunea acestora, oferindu-și suportul pentru Çağla. Eșref nu trece cu vederea un incident atât de grav care i-a afectat familia, și merge la părinții lui Rüzgar, amenințând că îl va pedepsi pe fiul lor, pentru ce a pătimit nepoata sa.

Citește și: Când dragostea și ura se împletesc periculos. În această seară, într-un nou episod al serialului ”Inimă rebelă”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

Rüzgar, „vânat” de familia Soysalan

În urma acestui teribil incident, autoritățile sunt în alertă, iar Rüzgar este dat în urmărire. Tânărul este disperat, caută să se ascundă, iar o serie de evenimente neașteptate îi dau peste cap planurile.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Citește și: Yaman se desparte de Rüya pentru a se împăca cu Alaz. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

Pe de altă parte, Yaman, Asi și Cesur au motive de bucurie atunci când Güven salvează viața tânărului Umut, iar pentru celebrul medic vor urma momente de cumpănă, atunci când, în urma unei dicuții dintre Neslihan și Șebnem, el află un secret uriaș care îl vizează.

Ce se va întâmpla atunci când Yaman și Alaz află unde îl pot găsi pe Rüzgar și, cum va fi implicată Rüya în această poveste teribilă, puteți afla în această seară, într-un episod impresionant din serialul ”Inimă rebelă”, difuzat de la ora 20:00, la

Kanal D.