În această seară, în serialul Melek, de la ora 20:00, la Kanal D, curajoasa Melek primește o nouă șansă

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iul 2023, 17:31
video Foto(5)

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, la Kanal D. 

O rază de speranță pare că se întrevede în viața încercatei Melek, iar privitorii vor fi părtașii evenimentelor din viața eroinei îndrăgitului serial omonim, în această seară, de la ora 20:00, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

În această seară, în serialul Melek, de la ora 20:00, la Kanal D, Melek primește o nouă șansă

Pe Melek o încearcă sentimente demult uitate.

Aceasta zâmbește la momentele în care mezinul Seyitali petrece timpul in compania bunicului și a mătușii sale. Aceștia sunt atât de încântați că micuțul face parte din viața lor, încât tot ce a fost dureros, legat de trecut, pare să dispară.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

Un nou pericol stă să izbucnească în viața lui Melek. Tatăl copiilor, Alpay, încearcă, prin diverse mijloace, să îi convingă pe aceștia să își părăsească mama și să se întoarcă alături de el, în Germania.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Funda, iubita lui Alpay pune presiune pe acesta. Femeia îl amenință că dacă nu se întoarce la ea, se va răzbuna teribil.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, la Kanal D. 

Citește și: Alpay îl răpește pe Seiyt Al sperând că așa îl poate lua pe Kerem. Vezi online live episodul 6 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.