În această seară, în serialul „Secrete de familie”, de la ora 20:00, o nouă lovitură pentru Îlgaz si Ceylin

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 nov 2023, 19:19
video Foto(6)

O nouă încercare teribilă îi așteaptă pe soții Kaya, care trebuie să înfrunte, cu fiecare pas, încercările dure ale destinului.

Astăzi, într-un nou episod din serialul „Secrete de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, îi regăsim pe soții Kaya aflați într-un moment de cumpănă, după ce Îlgaz îi spune soției sale că a descifrat mesajul pe care i l-a trimis Engin.

O nouă lovitură pentru Îlgaz si Ceylin

Procurorul este convins că între Zafer și Engin s-au petrecut evenimente despre care nimeni nu bănuia nimic, iar firul investigațiilor arată că tatăl lui Ceylin este cel care s-a răzbunat pe criminalul fiicei sale, Inci.

Ceylin este îngrozită la gândul că tatăl ei ar fi fost în stare de un asemenea gest, și încă mai speră că acesta se va întoarce acasă, iar lucrurile se vor lămuri.

Citește și: La mulți ani, Pinar Deniz! Iată ce vârstă a împlinit Ceylin din serialul Secrete de familie și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Citește și: La mulți ani, Pinar Deniz! Iată ce vârstă a împlinit Ceylin din serialul Secrete de familie și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Pentru Serdar, care a păstrat secretele care-i vizează pe Engin, Zafer și Cînar, ca “bilet“ de ieșire din închisoare, este timpul să folosească unele dintre acestea pentru a fi eliberat. Fără să piardă această oportunitate, Yekta trebuie să afle totul de la Serdar, pentru a transforma această informație într-o armă pe care o va folosi împotriva familiei Kaya.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O nouă lovitură îi așteaptă pe Îlgaz și Ceylin, care trebuie să înfrunte, cu fiecare pas, încercările dure ale destinului…

Cum va reacționa Ceylin atunci când află adevărul despre tatăl său puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.

Citește și: Ilgaz își dă seama de însemnătatea mesajului lăsat de Engin. Vezi online live episodul 25 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.