În această seară, în serialul Secrete de familie, de la ora 23:00, test de foc pentru soții Kaya

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 feb 2024, 18:16
video Foto(6)

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 23:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.

Situația devine tot mai dramatică pentru familia avocatei Ceylin, în această seară, de la ora 23:00, în noul episod din “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D.

Ceylin află cu stupoare că Parla se face vinovată de moartea tânărului Serdar, ucigașul tatălui său și nu știe cum să reacționeze la așa o veste teribilă.

Astăzi, în serialul Secrete de familie: Test de foc pentru soții Kaya

În plan paralel, și pentru Îlgaz lucrurile se complică tot mai mult de când a aflat de implicarea bunicului său în teribila moarte a lui Serdar. Inutil încearcă Cînar să își înduplece fratele, astfel încât bunicul lor să nu aibă de pătimit, pentru că Îlgaz alege calea dreptății.

Citește și: Cine este și câți ani are Serdar din serialul Secrete de familie! Iată cum arată talentatul actor Eray Ertüren dincolo de imaginea de băiat rău a personajului interpretat

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu, protagoniștii serialului Secrete de familie, pe covorul roșu la Internațional Emmy Awards 2023! Iată cum au strălucit cei doi actori în cadrul celui mai așteptat eveniment al anului 2023

O situație care complică și mai tare întreaga poveste în care cele două familii sunt implicate îi va face pe soții Kaya să sufere și mai mult din cauza celor întâmplate.

Dacă vor reuși Îlgaz și Ceylin să facă față unei situații atât de dramatice în care familiile lor sunt din nou implicate, puteți afla astăzi, de la ora 23:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D.