În această seară, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Omer nu scapă de probleme

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 sep 2024, 21:26

Nu pierdeți, în această seară, evenimentele dramatice ce se vor derula în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, de la ora 20:00.

Fanii serialului ” Totul pentru familia mea ” vor fi martorii unor noi evenimente și situații tensionate, ce se vor desfășura în viața personajelor preferate, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Familia Eren, disperată după arestarea lui Asiye. În episodul din această seară, din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, în serialul ”Totul pentru familia mea”

Momentele tensionate ce se desfășoară între Suzan și Șevval culminează cu internarea acestora în spital, pentru îngrijiri medicale. Șengül, care își dorește să fie alături de Orhan, căruia i se oferă un proiect important, după ce acesta a ajutat la salvarea unei Bănci, ce urma a fi jefuită.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Citește și: Viața lui Orhan este pusă în pericol. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de miercuri, 4 septembrie, începând cu ora 20:00

În timp ce relația dintre Suzan și Yaman evoluează într-o direcție neașteptată, eforturile lui Oğulcan pentru a cuceri inima lui Elif continuă cu viteză maximă iar Șevval ia o decizie radicală cu privire la managerul Burak, care a stat întotdeauna în spatele familiei Eren.

Pe de altă parte, Oğulcan și Ömer iau atitudine împotriva lui Macit, căruia îi datorează bani, iar Ömer se va afla în fața unui mare pericol.

Nu ratați, în această seară, evenimentele dramatice ce se vor derula în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, de la ora 20:00, numai la Kanal D.