În această seară, la 22:30, la Kanal D, premiera noului sezon al emisiunii "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" - O reîntâlnire cu provocările limbii române și cu inteligența concurenților! “Mare atenție! Nu vă lăsați mintea să zacă!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 aug 2023, 16:29

Noul sezon al emisiunii de succes "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" începe în această seară, la ora 22:30, la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată în fiecare seară de miercuri până vineri, de la 22:30.

După două sezoane care au cucerit publicul si au introdus un nou obicei în viața românilor, acela de a-si testa abilitatile de vocabular,   "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" revine pentru a aduce o nouă doză de distracție, provocări intelectuale și pasiune pentru limba română.

În această seară, la 22:30, la Kanal D, premiera noului sezon al emisiunii "Jocul cuvintelor cu Dan Negru"

Dan Negru, amfitrionul acestui quiz cuceritor prin mecanismul simplu, este nerăbdător să îi introduce din nou pe telespectatori într-o nouă aventură a sensurilor cuvintelor.

 În fiecare editie a emisiunii, cinci concurenți inteligenti și entuziaști se vor confrunta într-o competiție palpitantă pentru a-și demonstra cunoștințele despre cuvinte. În această seară, cuvinte precum "Mușuroaie", "Stofă", "Turturică" și "Huli" vor pune la încercare inteligența și rapiditatea de răspuns a concurenților, provocându-i să găsească rapid raspunsul la definitiile enuntate de Dan Negru.

Citește și: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, quiz-ul fenomen, care antrenează inteligența și vocabularul românilor, revine cu un nou sezon!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mare atentie! Nu vă lasati mintea să zacă! Ne-am întors la Jocul cuvintelor!”,  spune Dan Negru, înainte de a da startul noului sezon “Jocul cuvintelor”.

"Jocul cuvintelor cu Dan Negru" nu este doar o competiție, ci și o oportunitate pentru concurenti si telespectatori de a-și testa cunoștințele, de a se distra și de a se educa în același timp.  Prima editie a noului sezon va fi difuzata în aceasta seara, la ora 22:30, la Kanal D!

Citește și: „Hoții ne sunt model” La cine face referire Dan Negru, într-un nou mesaj postat pe o rețea de socializare