În această seară, ultimul episod din “Tărâmuri nelegiuite”, Gulfem și Davut, în fața celui mai important eveniment din viața lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2024, 17:14
video Foto(7)

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Tărâmuri nelegiuite” difuzat numai la Kanal D.

Astăzi, de la ora 20:00, fanii îndrăgitei producții “Tărâmuri nelegiuite”,  își vor lua rămas bun de la personajele preferate alături de care au trăit momente unice, impresionante, odată cu difuzarea ultimului episod al serialului, la Kanal D.

Gulfem și Davut, în fața celui mai important eveniment din viața lor

O nouă viață, o nouă provocare a destinului, îi așteaptă pe cei doi îndrăgostiți Gulfem și Davut, acum că aceștia au realizat că nu pot trăi unul fără celălalt, și urmează a-și uni destinele.

Întreg orașul este impresionat de fericitul eveniment ce urmează a se petrece, nuntă dintre Gulfem și Davut, numai Ali este devastat de aflarea acestei vești.

Situațiile tensionate în familia Pașazade nu vor lipsi, iar mătușa Mehveș se opune unei astfel de uniuni. Mai mult, Behice și Yavuz nu acceptă nici ei, ca Davut să devină stăpânul conacului și afacerilor familiei Pașazade.

Citește și: Davut din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la cel mai recent festival de film din Turcia! Iată ce premiu important și-a adjudecat celebrul actor Uğur Güneş

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Dacă vor reuși cei doi îndrăgostiți, Gulfem și Davut, să își vadă realizat cel mai frumos vis comun, și cum va reacționa Ali când vede că a pierdut-o definitiv pe femeia de care este îndrăgostit obsesiv, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în ultimul episod din serialul „Tărâmuri nelegiuite”, difuzat la Kanal D. Luni, 22 ianuarie, de la ora 20:00, premiera serialului „Poveste din Anatolia” (original: Gönül Dağı), o nouă producție care va capta atenția și empatia privitorului încă de la primele episoade.

Nu ratați, de luni, 22 ianuarie, de la ora 20:00, o nouă producție tulburătoare despre speranță și puritatea iubirii – “Poveste din Anatolia”, care va putea fi urmărită de luni până vineri, la Kanal D! 

Citește și: Cine este și câți ani are Gülfem din serialul “Tărâmuri nelegiuite”! Cum arată renumita Esra Bilgiç fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.