În această seară, un nou sezon al serialului de succes “Totul pentru familia mea”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Diana Tilă

Actorii din serialul Totul pentru familia mea

Episodul acestei seri va suprinde cu evenimente dramatice din viaţa protagoniştilor.

Telespectatorii Kanal D au motive de bucurie! Serialul “ Totul pentru familia mea ” revine în casele românilor astăzi, de la ora 20:00, cu cel de-al patrulea sezon. Urmează noi capitole emoționante, continuarea unei povești de viață complexe, despre iubirea fraternă, despre provocări care pun la încercare acest sentiment atât de puternic, în care se regasesc milioane de privitori.

Citește și: Ce se întâmplă în primul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Urmărește online live episodul începând cu ora 20:00

În această seară, un nou sezon al serialului de succes “Totul pentru familia mea”

Vom urmări în noul sezon al productiei evoluția relațiilor dintre frații Ömer (Yiğit Koçak), Asiye (Su Burcu Yazgı Coşkun) și Emel (Aylin Akpınar), care și-au pierdut părinții și fratele mai mare, pe Kadir (Halit Özgür Sarı), în circumstanțe tragice.  Cei trei încearcă să își recompună viața ca un puzzle susținându-se reciproc, în tot ceea ce fac.

Adevărul despre moartea părinților lor le-a schimbat pentru totdeauna destinul. Când ușile colegiului deținut de Akif Atakul (Celil Nalçakan), cel care a provocat moartea părinților lor, s-au deschis, viața lor a luat o cu totul altă turnură, una în care drumurile celor bogați s-au intersectat cu cele ale celor săraci, drumul criminalului cu cel al victimelor.

Fanii producției ” Totul pentru familia mea” vor avea parte de evoluții surprinzătoare ale personajelor în acest sezon, mai ales după seria de tragedii care au tulburat viețile tuturor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

În urma teribilului accident prin care au trecut, frații Eren încearcă să își revină și să se concentreze pe noul an școlar, la Colegiul Ataman.

Dezvăluirea bruscă a unor adevăruri șocante îi lovește puternic pe frații Eren, iar Akif și Nebahat, sotia acestia acestuia, sunt copleșiți de teama ca vinovatia lor ar putea fi descoperita… Evenimente dramatice ne vor surpinde încă de la episodul difuzat în această seară.

Producția "Totul pentru familia mea" readuce în prim-plan o distribuție de excepție, alcătuită din actori apreciați în întreagă lume; Ahu Yağtu, Celil Nalçakân, Halit Ozgur Sari, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun și mulți alții.

Citește și: Marți, 20 august 2024, are loc premiera noului sezon al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Filmul va putea fi urmărit și online live pe Kanal D România

Nu ratați, de astăzi, de la ora 20:00, un nou sezon al serialului "Totul pentru familia mea", la Kanal D. Producția va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.