În această seară vedem ultimul episod din serialul Nehir! Care va fi deznodământul îndrăgitei producții turcești!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2022, 02:25
nehir serial la Kanal D Foto(6)

Serialul Nehir a adus in atentia publicului actori talentati si apreciati in Turcia

Serialul Nehir ajunge la final, iar telespectatorii își vor lua rămas bun de la personajele îndrăgite care au pus în scenă palpitanta poveste.

În ultimii ani, serialele turcești au luat o amploare din ce în ce mai mare, reușind să fascineze publicul din multe țări în care au fost difuzate și s-au bucurat de mare succes. Telespectatorii din România au devenit fani fideli ai serialelor turcești și de peste zece ani le savurează și le urmăresc cu mare interes, fiind cuceriți de talentul și carisma actorilor celebri din Turcia.

Când se termină serialul Nehir?

Serialul Nehir care a captivat publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, se apropie cu pași repezi de final. Săptămâna aceasta, luni și marți, pe 13 și 14 decembrie 2021, vor fi difuzate ultimele două episoade. Astfel, marți, pe 14 decembrie, de la ora 22:30, telespectatorii vor putea află deznodământul celei mai palpitante și impresionante povești de viață ce a avut-o în centrul acțiunii pe tânăra Nehir.

Producția Nehir a ajuns rapid în topul preferințelor multor telespectatori din România, deoarece a prezentat o poveste tulburătoare și impresionantă de viață a unei tinere greu încercate de destin. Nehir, o tânăra care a fost abandonată de părinți și care a crescut la orfelinat trecând mereu prin mari dificultăți. Ajunsă la vârstă majoratului, Nehir a fost nevoită să ia viață în propriile mâini și să meargă mai departe de una singură.

La un moment dat, Nehir a ajuns sub îndrumarea lui Zerrin, o femeie de afaceri, care s-a folosit de frumusețea tinerei pentru a-și rotunji conturile bancare. În cele din urmă, Nehir va decide să o înfrunte pe Zerrin, care se pretindea protectoarea să și își va lua din nou viață în piept singură, deoarece simte că și-a întâlnit marea iubire, pe Nazim.

Citeste si: Cum arăta celebra Biran Damla Yilmaz, eroina serialului NEHIR, înainte de operațiile estetice! Diferența e uluitoare!

Însă viața tinerei Nehir va continuă să se complice pe măsură ce relația să cu Nazim va evolua. Cei doi au înfruntat multe obstacole și au fost nevoiți să recurgă la multe sacrificii pentru a nu renunta definitiv la dragostea lor. După multe despărțiri și împăcări, Nehir și Nazim vor încerca până în ultima clipă să redevină un cuplu și o familie pentru fiul lor, Mert. Între cei doi a intervenit mereu rivalul lui Nazim, tânărul Tarik, care a râvnit întotdeauna la Nehir.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ultimele două episoade ale serialului Nehir, telespectatorii vor putea urmări deznodământul plin de suspans, care îi va ține cu sufletul la gură până în ultima clipă.

Nazim ajunge din nou la închisoare în urmă unei înscenări puse la cale de Tarik. În cele din urmă, Nehir va reuși să îl ajute pe bărbatul iubit care va fi eliberat.

Însă destinul le va pregăti o nouă cumpăna celor doi îndrăgostiți. Chiar în momentul în care Nehir și Nazim savurau regăsirea lor, Tarik le va ieși din nou în cale și are de gând să-l ucidă pe rivalul sau. Rămâne de văzut ce anume se întâmplă și care va fi deznodământul indragitului serial Nehir, marți, 14 decembrie, de la ora 22:30, în ultimul episod, la Kanal D!

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte celebra actriță în prezent!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.