”În acest moment l-ai pierdut pe Alin” Bianca și-a decis soarta în Casa Iubirii. Ce decizie neașteptată a luat concurenta: ”Am ales posibilitatea să fiu fericită”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 ian 2023, 20:03

”Am vorbit despre posibilitatea de a fi fericită

Sursa: Captură KANAL D

Bianca a luat o decizie radicală cu doar o zi înainte de Marea Finală a primului sezon ”Casa Iubirii”. Concurenta l-a uitat complet pe Alin.

Bianca are mustrări de conștiință pentru că a decis să participe și în sezonul doi al emisiunii ”Casa Iubirii”, alături de Radu, Ionuț și Natalia. Deși spera la o relație minunată alături de Alin, ei bine, pe traseu, Bianca și-a schimbat părerea, mai ales după decizia pe care a luat-o Alin în una dintre gale, atunci când nu a vrut să-i transmită niciun mesaj iubitei sale.

Bianca va participa și în sezonul doi al emisiunii ”Casa Iubirii”?

Pe tablă s-au regăsit numele unora dintre cei mai apreciați concurenți din primul sezon al emisiunii Casa Iubirii, care vor în continuare să-și găsească sufletul pereche în cadrul showului matrimonial de la Kanal D. Concurenții care vor să meargă mai departe sunt Radu, Ionuț, Natalia, chiar și Bianca, care spunea la un moment dat că vrea să fie eliminată pentru a-și putea continua relația cu Alin.

Ei bine, Bianca a decis, iar concurenții din Casa Iubirii au rămas surprinși de decizia ei, unii dintre ei chiar au luat-o la bani mărunți pentru că nu i-a spus lui Alin ce are de gând să facă. 

Andreea Mantea, la rândul ei, a rămas surprinsă de decizia Biancăi, crezând că aceasta abia așteaptă să meargă acasă să-l vadă pe Alin.

”Radu, am știut că o să te vadă acolo pe tablă. Văd Ionuț, dar nu vadă și Larisa, am crezut că o să vă mai dați o șansă(...)Șoc, șoc, șoc, Bianca. Aproape că expirase timpul”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Răsturnare spectaculoasă de situație în Casa iubirii, înainte de Marea Finală! Bianca va lua o decizie neașteptată! Aflați ce se va întâmpla sâmbătă, 14 ianuarie, într-o ediție de senzație, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Andreea Mantea: Cât de sigură ești de ceea ce ai făcut?

Bianca: Acum că am făcut, răspunsul meu ar trebui să fie 100%.

Andreea Mantea: Cât de sigură erai când ți-a scris numele?

Bianca: Cred că era 50-50.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: Consideri că ai greșit?

Bianca: Nu o să recunosc asta niciodată.

Andreea Mantea: Vrei să-l sunăm pe Alin să-i spui ce ai făcut?

Bianca: Cred că ar fi corect.

Citește și: Emoții și suspans în Casa iubirii! Flavius, Radu sau Emanuel? Iată cine este ultimul concurent care intră în Marea Finală! „M-am așteptat să faceți vreo glumă! Să mă țineți un pic pe jar!”

Bianca a fost de acord ca Alin să fie sunat și să-i dea vestea, decizia a fost deja luată.

”În acest moment l-ai pierdut pe Alin, nu știm sigur, dar ai zis-o tu(...) Prezența ta în sezonul doi nu este sigură 100%”, a spus Andreea Mantea.

”Nu am vorbit neapărat despre siguranță, cât am vorbit despre posibilitatea de a fi fericită. Posibilitate de a fi fericită cu el afară, în acest moment, și posibilitatea de a fi fericită în emisiune, cunoscând, poate, o altă persoană”, a spus Bianca.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?