În acest weekend, duminică, prima Gală a reality-ului “Casa iubirii”, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D! 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 apr 2022, 17:11

Andreea Mantea: “Vine momentul să tragem concluziile săptămânii!”

Prima săptămâna în “Casa iubirii” va culmina pentru cei 14 concurenți aflați în căutarea sufletului pereche cu o Gală plină de emoție, ce va fi difuzată duminică, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D! Dragostea deja începe să se înfiripe în casă, băieții le-au făcut deja declarații de dragoste fetelor, au purtat discuții apropiate în Camera Roșie și cei 14 concurenți au început să se cunoască tot mai bine.

În acest weekend, duminică, prima Gală a reality-ului “Casa iubirii”, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Andreea Mantea le este alături în permanentă tinerilor concurenți de la “Casa iubirii”, iar prezentatoarea le-a oferit încă de la începutul filmărilor sfaturi importante, indemnându-i să fie mai toleranți și să se concentreze pe părțile frumoase din ceilalți.

Citeste si: Andreea Mantea, fotografia care a strâns peste 16 mii de like-uri în câteva ore. Fanii au rămas fără cuvinte: ”O zeiță”

 “ A fost o săptămână plină de emoție, în care ați văzut bucurie, tristețe, dar și cum și-au făcut loc și primii fiori ai dragostei. Vine momentul să vorbim despre toate aceste lucruri, să tragem concluziile săptămânii”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În fiecare Gală a săptămânii, concurenții vor avea ocazia să discute împreună aspecte ce ii vizează direct și, de asemenea, pot viziona imagini unice, momente petrecute în casă, la care nu au fost martori.

Cel mai intens reality show al momentului, “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărită  de luni până vineri, de la ora  10:00  și  17:00, și în fiecare  sâmbătă și duminică, de la 

16:00  și de la  19:00, la Kanal D.

Citeste si: Andreea Mantea, mamă pentru a doua oară? Răspunsul ferm al vedetei Kanal D atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.