In acte sunt bieti muritori de foame, in realitate au vile pe trei etaje si limuzine scumpe! Este povestea pe scurt a asistatilor social din Barbulesti! Statul le-a dat pe nedrept milioane de lei, iar acum, cand nu ii mai iau, ameninta ca pleaca in strain

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Primarul comunei face marturisiri uluitoare cu privire la situatia locuitorilor.

Satul Barbuleti de Ialomita, unde nu se mai dau ajutoare sociale, deoarece pana mai ieri locuitorii asistati social primeau ilegal ajutoare de peste un milion de lei pe luna. Si poate mai primeau si astazi bani pe nedrept daca cineva nu ar fi reclamat faptul ca sarmanii asistati social au in curte masini de lux si nu duc lipsa de nimic.

In ciuda faptului ca locuiesc in vile si au limuzine la poarta, asa-zisii asistati social pretind in continuare ca au nevoie de ajutorul social din partea statului, invocand ca au copii multi si nu au cum sa se descurce, insa realitatea este cu totul alta deoarece acestia sunt putrezi de bogati.

Insa sistarea ajutorului social a creat o adevarata isterie printre locuitorii care intr-adevar sunt saraci si care, in urma reclamatiilor venite la primarie, au ramas si eu fara niciun venit.