În Ajun de Crăciun, “Drept la ţintă” sărbătoreşte în casa Oanei Roman!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 12:08

Mioara, Catinca şi Oana Roman petrec acasă, de Crăciun. Cele trei doamne Roman deschid larg uşa reporterilor "Drept la ţintă” care vin să le colinde. Ne-au pregătit imagini în exclusivitate din arhiva personală a familiei, poveşti nespuse şi amintiri plăcute pe care le vor împărtăşi cu drag telespectatorilor Kanal D.

Dana Săvuică, în exclusivitate, alături de soţul ei ne invită să petrecem ajunul în căminul conjugal. Cum menţin aprinsă flacăra după 17 ani de căsnicie, aflaţi din emisiunea "Drept la ţintă”, de mâine, 24 decembrie, începând cu ora 16.45. O altă invitată a ediţiei speciale "Drept la ţintă” din ziua de Ajun este cântăreaţa Luminiţa Anghel care după ce a trecut prin momente dificile anul acesta vine să îşi deschidă sufletul pentru telespectatorii Kanal D.
Pierderea mamei i-a provocat o mare tristeţe artistei ceea ce face ca şi Crăciunul acesta, primul fără mamă sa, să fie parcă mai trist şi fără farmec. Angela Similea a acceptat şi ea invitaţia lui Mădălin Ionescu de a-i fi invitată în ziua de ajun şi a promis că va fi mai deschisă ca niciodată! Celebra artistă ne dezvăluie cum reacţionează soţul său atunci când alţi bărbaţi o curtează şi care sunt farmecele ei de Sărbători.
Mădălin Ionescu v-a pregătit o seară de vis alături de o mulţime de artişti celebri cu poveşti lângă pomul de Crăciun, aşa că nu rataţi ediţia de mâine, 24 decembrie, începând cu ora 16.45, numai la Kanal D!

 

Taguri: