În Ajunul Crăciunului, concurenții din Casa Iubirii s-au pregătit cu o masă îmbelșugată, ca în familie. Andreea Mantea a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta

Author: Alina Petre
Actualizat: 24 dec 2022, 22:03

Crăciunul bate la ușă, iar concurenții din Casa Iubirii au terminat pregătirile. În Ajun, fetele și băieții au lăsat deoparte disputele și s-au unit la masă de sărbători.

Concurenții din Casa Iubirii,  cu mic, cu mare s-au unit și s-au pus pe treabă. În Ajunul Crăciunului, fetele și băieții au pregătit o masă îmbelșugată, exact ca în familie.

Citește și: În Ajunul Crăciunului, Andreea Mantea face un anunț important. Cum s-au pregătit concurenții din Casa Iubirii pentru sărbători. Urmăriți o nou ediție, sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

În Ajunul Crăciunului, concurenții din Casa Iubirii s-au pregătit cu o masă îmbelșugată, ca în familie

Ei au lăsat neînțelegerile deoparte și s-au bucurat de momentele petrecute împreună, însă pentru Anca nu a fost tocmai un moment de neuitat, tânăra a izbucnit în lacrimi și s-a ridicat de la masă. 

Concurenții din Casa Iubirii s-au unit la masa din Ajunul Crăciunului, însă, înainte de a servi din bucatele pregătite cu dibăcie de fiecare dintre ei, Andreea Mantea are să le spună câteva cuvinte.

”Frumos ar fi să începem cu o rugăciune, dar ar fi și mai frumos, să vă intre bine în cap, cuvintele pe care o să vi le spun. Să nu uitați niciodată să vă bucurați de fiecare clipă pe care o trăiți, oriunde a-ți fi, că sunteți în Casa Iubirii sau că sunteți cu o fată care vă place sau nu suficient de tare..că sunteți lângă o persoană care vă place, dar totuși..

stați acolo, că vă chinuiți, că nu vă chinuiți, că vă este greu, că vă este ușor.. vreau să vă bucurați de fiecare clipă. Să fiți prezenți acolo, în acel moment! Și atunci când plângeți, să vă bucurați de lacrimi, căci vă fac bine, vă curăță orice durere din suflet. Nu negați absolut nimic din ceea ce simțiți, din ceea ce trăiți, lăsați absolut tot ceea ce simțiți să fie acolo, în voi, în suflețelul vostru, să vă bucurați de fiecare clipă, indiferent de persoana care este lângă voi sau de locul în care vă aflați”, le-a
spus Andreea Mantea.

”Să fie o emoție de care să vă amintiți cu drag, vă spun asta acum, astăzi în Ajun, pentru că mâine în gala de Crăciun voi veni cu un anunț foarte important.”, a mai spus prezentatoarea.

Ce surpriză li s-a pregătit concurenților în Ajunul Crăciunului

Concurenții au primit bilețele pe masă cu câte o întrebare la care au fost nevoiți să răspundă.

Curiozitatea lui Radu a fost să afle când este marea finală, iar Nicoleta si-ar dori să intre în mintea Andreei Mantea și a lui Sorin pentru a afla intențiile lui cu ea. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Natalia a fost întrebată ” Dacă ai avea putere să trăiești pentru o zi viața uneia dintre persoanele de la această masă.

Pe cine ai alege?”, iar ea a răspuns viața Andreei Mantea.

Citește și: Larisa și Ionuț, în pragul unei decizii extrem de importante pentru viitorul relației lor, în Casa iubirii! „Am ajuns la nivelul la care ne gândim ce trebuie făcut, dacă să mergem mai departe sau să ne oprim” 

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.