„În aproape 30 de ani... așa ceva nu mi-a fost dat să văd”. Cosmin Cernat, surprins de deznodământul probei de la Insula de 1 milion! Cine a reușit să se salveze în ultima clipă

Autor: Diana Ghita

Cosmin Cernat a fost surprins de cine a reușit să se salveze, în urma probelor

Sursa: Captură KANAL D

După finalizarea probelor, Andrei, Cristi, Renata și Flori au fost aduși în arenă de către Cosmin Cernat, în fața celorlalți concurenți, unde a anunțat cine s-a salvat și cine riscă eliminarea.

În urma probelor din ediția de astăzi, Renata s-a dovedit a fi pierzătoarea, iar Andrei, Cristi și Flori s-au salvat. Însă, Renata mai are o șansă să se salveze. Aceasta va avea o zi la dispoziție pentru a convinge pe unul dintre concurenți să-i ofere o brățară și să-i cedeze locul în concurs.

Flori este bucuroasă pentru că a reușit să se salveze

Cristi a câștigat prima probă, așa că a privit de pe margine meciul dintre cei trei, cu brățările lor la mână. După ce Andrei și Flori s-au salvat, câștigătorul le-a înapoiat brățările, Vikingul a avut una, iar bucătăreasa două, însă brățara Renatei a rămas, în continuare, la el.

Concurentul le-a dat înapoi brățările celor doi după ce au fost invitați în arenă de către Cosmin Cernat, iar când Florica Baboi și-a făcut apariția, aceasta a fost învăluită de îmbrățișările coechipierilor ei, din Tabăra Sudicilor, care au aclamat-o și au scandat „Sudicii”.

După acest moment emoționant, concurenta a dezvăluit că o bucură nespus de mult faptul că traseul ei în emisiune nu s-a încheiat și că își va putea demonstra, în continuare, abilitățile: „Sunt foarte surprinsă, sunt foarte fericită și misiunea mea nu s-a terminat aici, mai am multe de oferit”.

Citește și: Miză dublă la Insula de 1 milion! Cosmin Cernat a făcut anunțul! Unul dintre concurenți a picat la ruletă pentru a doua oară: „Am zis că nu e adevărat, trebuie să pun la Loto sau ceva...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce părere are Cosmin Cernat despre deznodământul probei

Deși a pierdut probele, Renata a fost, și ea, chemată în arenă, înainte de a fi trimisă în camp pentru a-l convinge pe unul dintre concurenți să-i ofere o brățară și, astfel, să o salveze. În timp ce a stat în fața concurenților, aceasta a explicat ce i-a adus eșecul la cea de a doua confruntare: „Nu mă gândeam vreodată că o să dureze atât de puțin proba”.

Când a venit momentul ca Andrei să ia cuvântul, cel care s-a autonominalizat și care i-a ales pe respectivii concurenți pentru probe, acesta a ținut să o felicite pe Flori pentru abilitățile de care a dat dovadă în cel de al doilea meci.

Citește și: Florica Boboi și meniul strategic, la "Insula de 1 milion": "Din cocos fac chiftele și șnițele; este unul dintre planurile mele: le gătesc ca să mă ajute"

„Felicitări lui Flori, bine a zis Filip, că Dumnezeu chiar a ținut cu ea, dar ea chiar a luptat, pot să spun că s-a mișcat foarte repede, a fost prima persoană care a aruncat. Eu am venit, după a treia sau a patra aruncare a ei, s-a mișcat incredibil și o felicit, bravo ei!”,  a spus Andrei.

Spre final, prezentatorul i-a felicitat pe cei patru pentru modul în care au concurat, întrucât nu a mai văzut o asemenea luptă pe parcursul carierei sale: „Felicitările mele! Repet, o probă unică.

(...) În aproape 30 de ani... așa ceva nu mi-a fost dat să vad”. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.