În “Casa iubirii”, dragostea plutește în aer! Fă-ți curaj să o întâlnești! Dacă ai peste 18 ani, înscrie-te acum pe casting.kanald.ro și vino la reality show-ul care îți va schimba viața

Author: Ana Filip
Actualizat: 05 iun 2023, 14:19

Emisiunea “Casa iubirii” este o călătorie impresionantă pentru găsirea sufletului pereche! Vino să îți faci noi prieteni, să trăiești aventura vieții tale și să-ți găsești marea iubire! Înscrie-te acum pe casting.kanald.ro  

Îndrăgita emisiune “Casa iubirii”, aflată la cel de-al doilea sezon, fascinează în continuare publicului cu momente romantice, concurenți dornici să își caute jumătatea, emoții și trăiri impresionante. Show-ul este difuzat de luni până vineri, de la ora 10:00 și 16:30 și sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D.

Dacă ai peste 18 ani, înscrie-te acum pe casting.kanald.ro și vino la reality show-ul care îți va schimba viața

Andreea Mantea este prezentatoarea acestei emisiuni inspiraționale și omul plin de empatie care le va fi alături concurenților aflați în căutarea sufletului pereche, într-o călătorie plină de provocări si surprize uluitoare.

Citește și: George este noul concurent din Casa iubirii. Cum au reacționat fetele când l-au văzut pe carismaticul tânăr! „Avem un strop de magie pregătit pentru voi!” Iată ce detalii inedite au ieșit la iveală despre chipeșul George

„În “Casa iubirii”, dragostea plutește în aer! Trage aer în piept și fă-ți curaj să o întâlnești! Dacă ai peste 18 ani, înscrie-te acum pe casting.kanald.ro și vino la reality show-ul care îți va schimbă viața! ”, îi îndeamnă Andreea Mantea pe toți cei care își doresc să participe la show-ul televizat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Îți dorești să fii printre ei? Accesează link-ul de mai jos pentru a te înscrie:

casting.kanald.ro/castinguri/casa-iubirii/

Citește și: O nouă eliminare în „Casa Iubirii”. Cine este concurentul care a părăsit competiția: „A fost o experiență foarte frumoasă și mă bucur că am fost aici”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.