In cat timp si-a planificat nunta Emily Burghelea si cine au fost nasii

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 01:40
Emily s-a maritat
Sursa: Instagram

Emily Burghelea a surprins pe toata lumea cand a postat imagini de la propria nunta.

Cine a ajutat-o pe Emily cu pregatirile de nunta

Emily Burghelea si iubitul ei, Andrei au facut pasul cel mare la o biserica din cartierul Cotroceni. Cei doi au ales sa fie discreti si nu au facut valva pe aceasta tema, insa au lasat publicul de pe retelele de socializare cu gura cascata in momentul cand au postat o imagine in care apareau in masina in drum spre biserica. 

Citeste si: "Pentru celelalte colege ești o concurență reală, aparută pe ultima sută de metri!" Află cine este concurenta care ii surprinde pe jurati cu ținuta sa, MIERCURI, 2 decembrie, de la ora 23:00, la Kanal D!

Cat despre fosta finalista "Bravo, ai stil!All Stars", Emily a marturist cat de emotionanta a fost si cat de mult si-a dorit aceste momente.

Unde mai punem ca si cererea in casatorie a fost total neasteptata, iar inelul a fost unul cu totul deosebit valorand o adevarata avere. Insa, ce nu se stie despre nunta lui Emily este faptul ca prietena ei cea mai buna a ajutat-o sa o organizeze in numai doua zile si tot ea a fost cea care i-a facut superba rochie de mireasa. Totodata, tanara care seamana izbitor de mult cu Emily a fost si nasa spirituala a cuplului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum si-a anuntat Emily fanii ca se casatoreste

A venit momentul mult asteptat, pozele cu rochia in intregime.

Sper sa va placa ce am ales! Nasa si prietena mea care are atelierul de rochii de mireasa au fost singurele care au stiut cum voi arata. V-am lasat la final o poza cu cea care ne-a devenit parinte spiritual. E cea mai tare. I just love her so much.Fara ea nu am fi putut organiza totul in doar doua zile! Este minunat sa ai langa tine pe cineva pe care te poti baza!

Citeste si: Cum arata Theo Rose la cativa anisori! Ai recunoste-o?

Emily s-a casatorit religios cu Andrei, cel care a cerut-o in casatorie, in direct la "Teo Show". Tanara a fost atat de emotionata incat a plans in biserica.